BCO Milton tweede in de Grote Prijs van Paard Balkbrug

Na een enerverende barrage werden Pim Mulder en BCO Milton Z (v. Mylord Carthago) tweede in de Grote Prijs van Paard Balkbrug!

Daarnaast waren er top tien klasseringen voor BCO Corlino (v. Corrado I),  BCO Furioso Z (v. For Pleasure), Jappeloup (v. Comme Il Faut), BCO Zack (v. Zirocco Blue) en Gondola B (v. Ultimo) en tweemaal voor Gucci (v. Cardento).

Goed weekend in Zwolle

Pim Mulder had een topweekend op het prachtige, hernieuwde Jumping Zwolle. Van de 16 starts eindigde hij 10 keer bij de eerste 10.

BCO Milton Z (v. Mylord Carthago) werd vierde in de eerste CSI3* 1m40/1m45 wedstrijd en tiende in de finale van de Medium Tour. Hiermee verdienden Pim en BCO Milton Z hun eerste rankingpunten!Fabrice (v. Van Gogh) werd in de kleine tour CSI1* negende en tiende in het 1m25 en derde in het 1m30.

Ferano (v. Carthino Z) werd zevende in de eerste CSI3* 1m35/1m40 wedstrijd.Furioso Z (v. For Pleasure) werd in de kleine tour CSI1* 1m35 tweede en negende. 

Gondola B (v. Ultimo) werd vierde in de eerste 1m30 wedstrijd van het CSIYH1*.

Als klap op de vuurpijl werden Pim en Baretta S (v. Triomph de Muze) tweede in de showrubriek ten bate van Manege 't Hoefijzer.

Topweekend in Mariënheem

Het eerste weekend van oktober nam Pim Mulder met meerdere paarden deel aan Nationaal Indoor Salland in Mariënheem.
Hoogtepunt was de winst in het Z met BCO Furioso Z (v. For Pleasure). Zij waren 2,5 seconde sneller dan nummer twee. Hiermee won Pim ook een startbewijs voor Jumping Zwolle.
In het ZZ direct op tijd werd BCO Milton Z (v. Mylord Carthago) vierde.
In het Z-jachtparcours werd Gondola (v. Ultimo) vierde en Ferano (v. Carthino) zevende.

In het L met barrage was er een zesde plaats voor BML Oetsjakov NL (v. Emerald van 't Ruytershof)